QA/QC Manager / Multi-site en MT-lid


Bedrijfsinformatie

Bracamonte Convenient Kitchen heeft met haar merken Sushi Ran en BCK een sterke positie opgebouwd in zowel food retail als food service. Sushi Ran staat nationaal en internationaal bekend om een sterk assortiment sushi en Japanasian convenience producten. Bracamonte levert een compleet assortiment aan Grab&Go producten: sandwiches, wraps, vers getapte yoghurts, verse salades, maaltijden, poke & buddha bowls, voor alle eetmomenten gedurende de dag. Daarnaast heeft Bracamonte Convenient Kitchen in 2021 een strategisch belang genomen in StarCuisine: een succesvol producent van hoogwaardige maaltijden en maaltijdcomponenten uit vele windstreken voor foodservice en retail. Sushi Ran, BCK en StarCuisine staan voor smaak, innovatie, kwaliteit en uiteraard dagelijks supervers!

Tot het klantenbestand behoren de top food retail organisaties en gerenommeerde bedrijven in de food service en cateringsector. Haar groei heeft zij te danken aan haar innovatieve slagkracht en premium kwaliteit.

De cultuur van het bedrijf wordt gekenmerkt door een klantgerichte hands-on mentaliteit, korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid van de bijna 200 medewerkers. Het bedrijf is onderdeel van een sterke moederorganisatie en heeft productielocaties in Weesp en Leimuiden.

Zie ook www.bracamontekitchen.com en www.sushiran.nl

Functie

Wil jij laten zien dat je in staat bent om één Q-organisatie neer te zetten, de daarbij behorende kwaliteitsprocessen verder vorm te geven en alle strategische en dagelijkse operationele uitdagingen op QAQC gebied effectief te managen? Dan ligt hier je kans!

Sushi Ran in Leimuiden en Bracamonte in Weesp hebben namelijk van oudsher ieder hun eigen Q-team. Maar met het aantreden van één gemeenschappelijk managementteam is een belangrijke stap gezet om te bouwen aan één kwaliteitsorganisatie. Je krijgt alle ruimte en ondersteuning om dit te realiseren

Als manager van het Q-team speel je een cruciale rol in een compacte, slagvaardige organisatie, waar alle aspecten van het kwaliteitsmanagement samenkomen:

 • Actueel houden, auditen en verbeteren van de kwaliteitssystemen (IFS, BRC, NVWA, MSC/ASC, Beter Leven)
 • Specificatie- Recepten- en Labelbeheer in interne systemen (Reflex) en in klantsystemen (trace one, trustbox, Sim, GS1);
 • Toezicht houden op systemen, registraties en signaleringen voor de kritische kwaliteit beheersingsstappen in de operatie (temperatuur, fifo, labeling, THT/pH/mibi, hygiëne);
 • · Supplier management, certificeringen, ingredient specifications, lab sampling;
 • Aanspreekpartner voor klanten incl. klachtenmanagement;
 • Ondersteunen van kwaliteit verbeteringsinitiatieven, vooral met sales (NPD) en Productie (Continuous Improvement, TQM, Kai-Zen);
 • Coördinatie, zowel intern als extern, van Arbo/Veiligheid/Preventie en Milieu;
 • Direct/indirect aansturen van schoonmaakteams (2x2fte).

Wie zoeken wij?

 • Je bent een commercieel talent met een bewezen commercieel trackrecord in FMCG/Food, met de drive om door te willen groeien.
 • Je hebt een eigen visie op de ontwikkeling van convenience binnen foodretail.
 • Je hebt de ambitie te willen bouwen aan een unieke en (nog) sterkere marktpositie en bent iemand die hierbij graag verantwoordelijkheden naar zich toe trekt.
 • Je werkt momenteel al op hoofdkantoorniveau en hebt een netwerk in foodretail. Ervaring met Albert Heijn, Jumbo en/of Superunie en ervaring met ultravers, koelvers of convenience is een pre.
 • Je kunt prima zelfstandig werken en werkt gestructureerd, maar weet je in onze informele, gedreven organisatie als een echte teamspeler op te stellen.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau en beheerst de Nederlandse taal en Engels in woord en geschrift.

De standplaats voor deze functie is Sushi Ran in Leimuiden. Van de QA/QC manager wordt verwacht 1 dag in de week het team in Weesp te ondersteunen.

Profiel kandidaat

Succesvolle kandidaten zijn resultaatgericht en proactief, ook over de rand van het pure QA-gebied. Zij zijn teamspelers in zowel MT als operatie en zijn interpersoonlijk sterk. Zij staan open voor ideeën, kiezen richting en weten binnen en buiten hun afdeling draagvlak te creëren en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun vakkennis, sterk oplossend vermogen en doorzettingsvermogen.

 • Daarnaast is een combinatie van tenminste een aantal van de onderstaande punten een vereiste.
 • Kennis van listeriaborging, allergenen, infoblad85;
 • Kennis van IFS/BRC, Sim/Trace One, GS1 en/of samenwerken met QA-afdelingen van retailers;
 • Een afgeronde opleiding richting levensmiddelentechnologie op HBO niveau;
 • Ervaring met dagvers, met samengestelde of kort houdbare producten.

Reactie

Bracamonte Convenient Kitchen heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment B.V. (www.beachrecruitment.com). Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor: 023-2050288 of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant, Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261.

We serve every moment