Salarisadministrateur

Bedrijfsinformatie
Bracamonte Convenient Kitchen (BCK) heeft met haar merken Sushi Ran en BCK in de loop van de jaren een sterke positie opgebouwd in zowel food retail als food service. Sushi Ran staat nationaal en internationaal bekend om een sterk assortiment sushi en Japanasian convenience producten. BCK levert een compleet assortiment aan Grab&Go producten: sandwiches, wraps, vers getapte yoghurt, verse salades, maaltijden, poke & buddha bowls, voor alle eetmomenten gedurende de dag.

Daarnaast heeft BCK in 2021 een strategisch belang genomen in StarCuisine: een succesvol producent van hoogwaardige maaltijden en maaltijdcomponenten uit vele windstreken voor foodservice en retail. Sushi Ran, BCK en StarCuisine staan voor smaak, innovatie, kwaliteit en uiteraard dagelijks supervers. Tot het klantenbestand behoren de top food retail organisaties alsmede gerenommeerde bedrijven en instellingen in de Out of Home en cateringsector. Haar groei heeft zij te danken aan haar innovatieve slagkracht en premium kwaliteit.

De cultuur van het bedrijf wordt gekenmerkt door een klantgerichte hands on mentaliteit met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid van de bijna 200 medewerkers. Het bedrijf is onderdeel van een sterke moederorganisatie en heeft productielocaties in Weesp en Leimuiden.


Wat ga je doen?

Je gaat de salarisadministratie voeren voor de vestigingen Leimuiden en Weesp. Deze functie betreft een brede administratieve rol waarbij je zorgt voor tijdig en correcte verwerking van salarismutaties en salarisbetaling. Je ondersteunt je collega’s met vragen over alles omtrent salaris, fiscaal- en sociaalverzekeringsgebied en pensioen. Omdat je passie voor het vak hebt, volg jij de ontwikkelingen betreffende de salarisadministratie en pensioenen op de voet en blijf jij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Je vervult een proactieve rol bij de implementatie van nieuwe regelingen, wijzigingen van de cao en let hierbij op de juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Ook heb je contact met externe instanties zoals het UWV, om deze instanties van juiste informatie te voorzien. Een belangrijk tool om de salarissen te kunnen uitvoeren is onze tijdregistratiesysteem Protime. Je wordt de beheerder van het systeem en je vind het een uitdaging om die te blijven verbeteren Je wordt onderdeel van het HR team en zult rechtstreeks rapporteren aan de HR manager.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een PDL diploma;
 • Je hebt kennis van ADP payroll, heb je die niet dan zullen wij jouw helpen om het je zo snel mogelijk eigen te maken;
 • Je hebt kennis omtrent sociale zekerheid;
 • Je hebt interesse om je verder te verdiepen in pensioenen;
 • Je bent een teamplayer, flexibel en daarnaast nog accuraat;
 • Je bent minimaal voor 24 uur beschikbaar.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een leuk enthousiast team met ruimte voor humor;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband om lekker te relaxen;
 • Een uitstekende pensioenopbouw bij pensioenfonds VLEP;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3%;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over onze vacature? Mail ons dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar werkenbij@bracamontekitchen.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We serve every moment